MILOŠ MILJKOVAC

Instruktor plesa

Rođen 02.02.1989. godine u Beogradu.

Završena osnovna škola Miloš Crnjanski, srednja škola XIII Beogradska gimnazija.

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta akademskih sudija, sportska grana - sportski ples Beogradskog univerziteta.

Profesionalni trener, koreograf i plesač sa iskustvom preko 20 godina u sportskom plesu, latinoamerički i standardni plesovi. Osvajač mnogobrojnih medalja kako u Srbiji tako i na međunarodnim takmičenjima plesnih parova, kao i titula državnog prvaka u grupom formacijskom plesu i predstavljanja države na svetskom prvenstvu. Pored takmičarskog iskustva, osvajač mnogobrojnih medalja u programu ,,Pro-Am dancesport” sa svojim učenicama.

Pohađao mnogobrojne plesne seminare koje su vodili Međunarodno priznate sudije i treneri. Učestvovao u raznim muzičkim i televizijskim ,,plesnim“ projektima kao što su ,,Plesom do snova“, ,,Tvoje lice zvuči poznato“, ,,Ples sa zvezdama“, ceremonijalno otvaranje Univerzijade 2009. godine u Beogradskoj areni. Pohađao kurs džez plesa kod Mojice Horvat i stekao diplomu. Angažovan od strane Mojice Horvat na projektu obeležavanja 65 godina oslobađanja Beograda u Sava Centru, ceremonija za predsednika Ruske Federacije i Srbije, Dmitrij Medvedev i Boris Tadić. Učestvovao više godina u projektu ,,Bečki bal“.

Pored iskustva sa takmičarima svoj rad posvetio rekreatorima plesa svih uzrasta. Iskustvo u radu sa decom mlađeg i starijeg školskog uzrasta. Radim kao animator sa decom na rekrativnim nastavama kao i rad sa osobama sa invaliditetom.

Srpski